Tjenester

Taxi og mye annet

Taxi

Vi tilbyr persontransport mot vederlag på en trygg og sikker måte, med våre 10 ordinære løyver. Alle våre sjåfører har kjøreseddel og vandelsattest, og alle våre biler kontrolleres jevnlig for å gi deg en trygg og behagelig kjøretur.

Sightseeing

Vi tilbyr turer til kjente landemerker og utkikkspunkter i kommunen. Les mer i vår brosjyre.

Minibuss

Vi tilbyr minibuss med opptil 16 passasjerer. Vi har 4 minibusser tilgjengelig, med 7-16 seters kapasitet. Ta kontakt for et godt tilbud!

Rullestol

Trenger du transport med elektrisk rullestol? Vi har 2 minibusser tilgjengelig med rampe så du kan kjøre trygt og komfortabelt rett inn i bussen.

Skoleskyss

Vi tilbyr skoleskyss for barn som ikke har bussrute tilgjengelig eller for barn med spesielle behov. Vi tar ansvaret med å frakte våre skolebarn på alvor, og sørger for en sikker og behagelig reise tur retur hele skoleåret gjennom.

Pasienttransport

Vi kjører pasienttransport for pasientreiser. Pasienter har et svært variert behov for ekstra assistanse, alt fra benbrudd til fødende kvinner. For oss er dette en oppgave vi tar på alvor. Alle våre sjåfører har førstehjelpskurs og opplæring i å bruke hjertestarter.

Pakkekjøring

Vi tilbyr pakkekjøring, og bringer dine pakker frem til rett sted til rett tid. Vennligst opplys om at det er pakkekjøring ved bestilling da vi må endre til 25% mva før turens start.